Dania główne

PERLICZKA PODANA Z FAWORKAMI I KONFITURĄ
Z BURAKA
39 ZŁ

PIERŚ Z KACZKI PODANA Z PURRE
PIETRUSZKOWO – SELEROWYM I SAŁATKĄ Z RUKOLI,
PIECZONEJ GRUSZKI I GORGONZOLI
37 ZŁ

POLICZKI WOŁOWE PODANE NA DOMOWYM PIECZYWIE
Z SAŁATKĄ Z JARMUŻU
35 ZŁ

MAKARON TAGLIATELLE Z POLĘDWICZKĄ WIEPRZOWĄ,
PESTO, RUKOLĄ I PARMEZANEM
27 ZŁ

FILET Z SANDACZA NA CZARNEJ SOCZEWICY
Z WARZYWAMI I SOSEM CYTRYNOWYM
36 ZŁ

OZOR WOŁOWY Z KASZĄ GRYCZANĄ I PIKLAMI
28 ZŁ

SAŁATKA ZDROWIA Z JARMUŻU Z BURAKAMI,
POMARAŃCZĄ, GORGONZOLĄ I KOMOSĄ RYŻOWĄ
19 ZŁ

 

>>> POWRÓT DO MENU <<<

H&H Color Lab